FAQ - Vanliga frågor

FAQ - Vanliga frågor

Stina Sundling föddes 1964 i Göteborg där hon idag jobbar på universitetet som områdeschef med en doktorsexamen i sociologi i bagaget. Hon har ett stort intresse för dans, musik, spoken word, poetry slam och styrkesport. Stina har dansat hip-hop i final i TV3:s program Talang, har tre EM-brons i styrkelyft och rappar kring teman som återkommer i romanen. Söker du här? är hennes skönlitterära debut.

I boken möter läsaren Stilla som är strax över 50 år och nyskild. Hon har inte dejtat sedan sent 1980-tal, men känner att lusten börjar vakna till liv igen. Men oron kommer snart krypande. Hur gör man nu för tiden, och minns hon ens hur det är att vara med en ny man för första gången? Hon har ju inte heller direkt en tjugoårings kropp längre. Ändå beslutar hon sig för att våga ta steget, hon laddar hem alla dejtingappar hon kan hitta och börjar sitt sökande.

Söker du här? är en humoristisk men allvarlig samtidsskildring av dejtingvärlden och de normer och fördomar en kvinna i femtioårsåldern möter när hon ger sig in i den. Den är också en roman om en kvinnas jakt på kärlek.

Idén till boken Söker du här? väcktes av de reaktioner författaren Stina Sundling fick när hon berättade för andra om sina egna erfarenheter av hur det är att som femtioårig kvinna ge sig in i dagens dejtingvärld.

Vid Bokning eller vid eventuella frågor

Vid Bokning eller vid eventuella frågor