Boken Titel

"JAG ska få det lika skönt igen"

Stilla har inte dejtat sedan sent 1980-tal. Nyskild och över 50 år känner hon att lusten börjar vakna till liv igen. Men oron kommer snart krypande. Hur gör man nu för tiden, och minns hon ens hur det är att vara med en ny man för första gången?

Hon har ju inte heller direkt en tjugoårings kropp längre. Ändå beslutar hon sig för att våga ta steget, hon laddar hem alla dejtingappar hon kan hitta och börjar sitt sökande.

Besvikelserna hopar sig snart. Männen som dyker upp på skärmen lever inte upp till förväntningarna, vare sig på det emotionella eller sexuella planet.

Söker Du Här Frog

"'Nu är den hård, skynda, skynda!' Definitionen av hård …"

Söker Du Här iPhone

Dejtingvärlden visar sig vara hårdare än hon räknat med. Den är full av egocentriska män som inte visar henne någon respekt och kränker henne när de får chansen. Dessutom måste hon tampas med både sina egna och andras fördomar och normer kring hur en kvinna i hennes ålder förväntas bete sig.

Det är inget fel på Stillas självförtroende, men i sin längtan efter kärlek hamnar hon i situationer där det allt oftare sätts på prov. Formar de erfarenheter hon får hur hon själv behandlar de män hon möter?

Det här med att träffa den rätta lite senare i livet visar sig vara betydligt svårare än hon väntat sig. Med en dåres envishet kämpar hon på med ständigt nyväckta förhopppningar – saker skiter sig, hon slickar sina sår och så är hon snabbt på banan igen.

"Jag vill inte dö innan jag fått vara med om det!"

Kommentarer om boken

Söker du här? är en humoristisk men allvarlig samtidsskildring av dejtingvärlden och de
normer och fördomar en kvinna i femtioårsåldern möter när hon ger sig in i den. Den är också
en roman om en kvinnas jakt på kärlek.

 

Boken kan hittas på:

Made with ❤️ by reMRKable Dev