Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Denna ”gyllene regel” och grundläggande etiska princip, som härstammar från Konfucius, är inte så dum att ha som följeslagare i livet.  Ja om du nu inte är en som trivs med att bli illa behandlad, då kan det vara bättre att du helt enkelt ser dig omkring, hur vill de flesta i din omgivning bli behandlade? Kanske rentav fråga personen du interagerar med hur hen vill bli bemött.

För flertalet är det ändå en skön princip som är tillämpbar i flertalet sammanhang. På jobbet, i hemmet, med dina vänner och även med och mot de främlingar du möter när du exempelvis sitter på ett café eller strosar på stan. Var snäll. Bjud på ett leende. Erbjud ditt stöd till den som verkar behöva det, sådana saker. Du vet vad jag menar.

Den här principen, jag tänker att den också borde vara en självklarhet när det kommer till mer intima möten. Dessvärre, och det är för mig fullständigt obegripligt, förhåller det sig inte så. För mig, och de kvinnor jag känner som jag lyft frågan med, så är det en självklarhet att när man har sex med någon så vill man ha det skönt själv, men fokus ligger på att tillfredsställa sin partner. Om partnern då bara tänker på samma sätt så vore allt frid och fröjd. 

Behandla din partner i intim situation som du själv vill bli behandlad!

Men många män tänker inte så. Jag tror inte att ni skiter i er partner men det förefaller vara så att det för en del finns en inneboende tro (önskan?) om att det bästa en kvinna vet är att tillfredsställa er, och att det är superskönt för kvinnor att göra det. Och det är det ju, på ett sätt, men hon får liksom ingen orgasm av det. Det är som att i vissa mäns drömvärld så sitter klitoris i kvinnans mun och det är höjden av lycka för henne att få suga av er och ta emot er sats just där. Jag upprepar, det behöver inte alls vara otrevligt när detta sker, men nej, hon får ingen orgasm av den aktiviteten.

Och jo, såklart finns det massor av härliga män som tänker på sin kvinna och också tillfredsställer henne (en del har till och med det som enda intresse). Men ni är för få och även om du tillhör en av dessa bra – då följer en annan ordning – du tillfredsställer henne (heja dig), sedan är det din tur för vi vet alla att när du ejakulerat – då behöver du vila dig. Då förlorar du förmågan att använda dina armar, händer, fingrar, läppar och tunga en stund – så är det bara. Det är inte så konstigt för du får tydligen syrebrist i hjärnan och ja det måste vara en konstig känsla så vila på du …. Fast, den hjärnforskare som jag lyft detta med, hon sa att det var nonsens, men vad vet hon? Vad hjälper hennes vetenskapliga meriter när DU verkligen vet hur det känns i din kropp direkt efter din orgasm.  De gånger du ens ger din kvinna en dylik, självfallet har hon inget behov av återhämtning och inte får kvinnor syrebrist. Tvärt om, det enda hon vill då är att då få kasta sig över dig och arbeta vidare för att tillfredsställa dig … Eller?